Specijalne lokacije

aerodrom1

 

Uprava Propisi Racun Ugovor Specijalne lokacije
  • Fiksna cena za prvu zonu iznosiće 1.500 dinara, a odnosiće se na opštine Novi Beograd, Surčin, uža jezgra Zemuna i Palilule, Banovo brdo, Čukaričku padinu, Savski venac, Stari grad, Vračar,Voždovac i Zvezdaru.
  • Druga zona sa cenom od 2.000 dinara podrazumevaće vožnju do Bečmena i Jakova, Batajnice i Ugrinovaca, Žarkova i Železnika, Višnjice i Krnjače, užeg jezgra Rakovice
    kao i do Jajinaca i Kumodraža.
  • Treća zona pokrivaće vožnju do naselja Boljevci, Petrovčić i Progar u opštini Surčin, do Ostružnice, Pećana, Rucke, Rušnja, Sremčice i Umke na Čukaric i Boleča, Kaluđerice, Leštana i Vinče koji pripadaju opštini Grocka . Treća zona odnosi se i na naselja Slance, Borču, Veliko selo, Kovilovo, Ovču i Padinsku skelu na opštini Palilula, Resnik kao i Beli potok, selo Rakovica i Pinosavu na opštini Voždovac, a koštaće 3.000 dinara.
  • Građani će od aerodroma do naselja koja pripadaju četvrtoj zoni morati da izdvoje 4.500 dinara, kako bi stigli do Baćevca, Barajeva, Guncata, Meljaka, Velike Moštanice, Grocke, Ritopeka, Vrčina, Zaklopače, Bariča, Belog polja, Male Moštanice, Milođina, Obrenovca, Rvata, Ugrinovaca, Zabrežja, Ripnja i Zuca.
  • Poslednja, peta zona odnosiće se na vožnju do rubnih delova opština Barajevo, Obrenovac i Grocka, na celu teritoriju opština Lazarevac, Mladenovac i Sopot, kao i Dunavac u opštini Palilula. Sugrađani za tu vožnju plaćati 7.500 dinara.
  • U LOKACIJE POSEBNOG ZNAČAJA SPADAJU AERODROM ”NIKOLA TESLA” BEOGRAD, ŽELEZNIČKA STANICA BEOGRAD I AUTOBUSKA STANICA BEOGRAD.

stanica1